logo-200x200-1

POINT BARBER

Un brand cu o tradiție de peste 60 de ani, care s-a remarcat de-a lungul timpului prin produse de calitate superioară, testate dermatologic, care au
la baza materii prime și ingredientele active atent selecționate, cunoscute pentru beneficiile lor, dar și prin imagine: ambalare, textură și miros.

Oil-can-grooming-logo

OIL CAN GROOMING

Este un brand de origine britanică pe care noi îl consideăm unul dintre cele mai spectaculoase branduri pe care le-am testat în peste 6 ani de experiență. Ambalajul produselor atrage atenția, în timp ce formulele după care sunt concepute aceste produse au la bază ingrediente de cea mai bună calitate.

32294548_1667766576592973_5234799839371329536_n-300x300

DA DUDE

Produs de compania Young Hair din Suedia, acesta nu s-a remarcat doar prin modul avangardist în care își ambalează produsele, ci și prin nivelul calității produselor livrate, calitate care de multe ori a depășit până și așteptările celor mai exigenți bărbați din Europa. Ceara de păr este unul dintre cele mai apreciate produse din portofoliul

Agiva logo

AGIVA

Istoria Agiva a început în urmă cu 40 de ani și astazi este un brand cu soluții complete pentru Barber Shop-uri. Scopul producătorului este destul de simplu, de a oferi produse profesionale la prețuri rezonabile și accesibile. De-a lungul anilor am menținut prețurile competitive, fără a face rabat de la calitate.

109767_be-viro-20200318102701

BEVIRO

Beviro a luat naștere producător de produse cosmetice naturale pentru bărbații cu piele sensibilă. În prezent se recomandă a fi un brand premium cu produse de calitate superioară, majoritatea produselor fiind din ingrediente naturale.

pacinos

PACINOS

Brandul Pacinos a luat nastere din dorinta fondatorului Eric „Pacinos” de a acoperi golul pe care acesta il vedea in industria de produse pentru îngrijirea părului pentru bărbați. Dupa o lunga perioada in care a traversat intraga lume in calitate trainer pentru WAHL Clippers, a pus bazele conceptului Pacinos, astăzi recunoscut mondial.

Angry-Beards-Logo

ANGRY BEARDS

Brandul a luat naștere din dorința fondatorilor de a-și produce singuri produsele de îngrijire. Ușor în confortul de acasă, salopete galbene, măști de respirație și cazane pe foc. Însă după o mică cercetare toată operațiunea s-a mutat în laborator. Aici s-au  transformat ideile și energia produsele profesionale pe care le au în portofoliu astăzi.

By-Vilain-logo

BY VILAIN

By Vilain este considerată una dintre cele mai bune si apreciate mărci de produse de îngrijire a părului pentru bărbații din întreaga lume, cu produse de calitate superioara, comercializate în peste 120 de țări din întreaga lume, având ca principal obiectiv dezvoltarea produselor de lux cu accent pe calitate și stil.

schmiere-logo

SCHMIERE

Schmiere a luat naștere, după ce a analizat diverse stiluri de coafuri, pentru a crea produsul potrivit, în anul 2009 și este parte a celebrului brand German Rumble59. Sloganul preferat al celor de la SCHMIERE, este “Make a powerful statement with your hairstyle”! Pomadele se potrivesc pentru toate stilurile de păr și este potrivită și pentru femei.

kiepe logo patrat

KIEPE

Kiepe este un brand de origine italiana care a ajuns sa fie utilizat in aproape toate tarile lumii. In prezent au in portofoliu produse care să fie în conformitate cu principiile lor de calitate, funcționalitate și design. Aceasta este „misiunea” lor, cu asta contribui în fiecare zi în domeniul infrumusețarii.

logo ys park

Y.S. PARK

Fondat în 1987 de catre Young Soo Park, Y.S.PARK, și-a dezvoltat încă de la început propriul concept și design, și în prezent, compania japoneză este cunoscută ca unul dintre cei mai apreciați producători de instrumente de înfrumusețare din lume, iar produsele lor sunt folosite de profesioniștii de top din întreaga lume.