CINE SUNTEM?

Compania noastră, World of Barbers își propune să devină un reper în domeniul distribuției de produse profesionale de grooming pentru bărbați. Suntem o echipă frumoasă, tânară și pasionată de tot ceea ce este frumos și de calitate, o grămadă de oameni prietenoși și vorbăreți, care au mereu activitatea orientată spre viitor.

OBIECTIVUL

Încă de la înființare, obiectivul nostru de bază a fost și va rămâne acela de a livra produse profesionale de înaltă calitate și condiții de colaborare excelente pentru toți partenerii noștri. Da, am precizat bine, noi nu avem clienți, avem doar parteneri, cărora le-am câștigat încrederea și prietenia prin calitatea serviciilor și a produselor pe care le livrăm.

MISIUNEA

Știm cât de dificil este drumul spre succesul afacerii tale. De aceea îți oferim întreaga noastră experiență pentru a te ajuta să atingi excelența.
Calitatea unui produs sau serviciu este judecată după percepţia pe care o are clientul asupra rezultatului şi contează de multe ori chiar mai mult decât rezultatul în sine.
Ne-am propus și am promis să fim un partener de încredere atunci când te decizi să apelezi la unul din consultanții noștri. Pentru noi, încrederea înseamnă convingerea din partea ta că vei beneficia de serviciul și de calitatea produselor promise.
Stocul de produse este mereu actualizat, având în permanență un necesar minim de produse pentru a îndeplini necesitățile tale și îți asigurăm un termen de livrare cât mai scurt.
După cum vezi, nu am menționat nimic despre prețuri. De ce? Pentru că te lăsăm pe tine sa apreciezi dacă sunt sau nu mari raportate la calitatea pe care o livrează la schimb produsele noastre.